Wat we doen

De verpakking bepaalt in belangrijke mate het commercieel succes van uw product. Een kwaliteitsvolle en praktische verpakking is daarom noodzakelijk. Bij InterWest kunt u terecht voor een grote verscheidenheid aan verpakkingsmogelijkheden: cellofaneren, displaybouw, flowpacken, krimpen, doseren, kartonneren en allerlei manuele verpakkingen.

Naast de verschillende mogelijkheden zorgen we ook voor uw randuitrusting. Voorbeelden daarvan zijn: clipsen, labelen, het maken van promotionele bundels, enzovoort. 

Kwaliteit wordt door ons altijd hoog in het vaandel gedragen. InterWest beschikt niet enkel over het BRC-certificaat, IFS Higher Level en een Bio-certificaat, maar verpakt ook Kosher– en Halalartikelen. Meer informatie over kwaliteit? Klik hier.

Flowpacken

Flowpacken is een verpakkingsmethode waarbij de folie het product losjes omsluit en vervolgens luchtdicht gesloten of geseald wordt. Onze flowpacklijnen zijn geschikt voor zowel individuele flowpacks als voor bundelverpakkingen (multipacks).

Manueel verpakken

Heeft u een specifieke verpakkingsopdracht? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. In functie van uw vraag en aantallen werken we samen een voorstel of alternatief op maat uit. InterWest investeert voortdurend in nieuwe mogelijkheden waardoor we u zeker een oplossing kunnen bieden.

Displaybouw

Wij hebben jarenlange ervaring in het bouwen van displays: van kleine toonbankdisplays tot complexe exemplaren met ronde vormen. Displays laten u toe om uw product duidelijk in de kijker te zetten. Zoekt u een houten display? Dan werken we vanuit onze houtafdeling graag een voorstel op maat uit!

Kartonneren

Wij beschikken over verschillende kartonneerlijnen om voeding of uw reeds voorverpakt product in een beschermend vouwkarton te verpakken. Zowel horizontaal kartonneren als verticaal kartonneren is mogelijk.

Krimpen

Krimpverpakkingen worden meestal gebruikt om meerdere artikelen te bundelen. Binnen InterWest kan dit op 2 manieren: open krimp voor de stevigheid of gesloten krimp voor het uitzicht. Bijkomend kunnen we uw product voorzien van promo-etiketten.

Doseren

InterWest beschikt over een modern en uitgebreid machinepark met schroefdoseerlijnen, meerkopswegers, lineaire wegers en volumetrische wegers. De verpakkingsmogelijkheden zijn ontelbaar: doypacks, vlakke zakjes, blokbodemzakjes, potjes, etuis… zowel voor vaste producten als voor poeders.

Contacteer ons

Caroline Holsbeek
Commercieel Medewerker

+32 478 91 10 83
caroline.holsbeek@interwest.be

Onze aanpak

QA Voorwaarden