Wat we doen

In onze houtafdeling  kunnen we met ons zeer uitgebreid machinepark een divers gamma van toepassingen aanbieden: op maat zagen, frezen, boren, schaven, afkanten, lasercutteren … Onze troeven, hieronder beschreven, zijn een eigen schrijnwerkerij en flexafdeling.

Het volledige productieproces kan in eigen beheer gebeuren: ontwikkeling van uw ideeën, uw modellen productierijp maken,… Kortom, van brute plank naar afgewerkte slaapkamer.

Uw producten zijn bij ons in goede handen!

Zagen

Eén van onze specialiteiten is het verzagen van hout op maat. Geen enkele houtsoort is ons vreemd: vezelplaat, mdf, parket, laminaat, vinyl…. Geef uw tekeningen of bestellingen door en wij zorgen ervoor dat uw materiaal nauwkeurig wordt verwerkt.

Nieuw is dat wij vanaf nu ook uw plaatmateriaal kunnen afkanten.

Frezen

Onze moderne computergestuurde freesmachines staan garant voor het vakkundig frezen en boren. Enkele toepassingen van deze techniek zijn staalborden voor de vloersector en akoestische panelen.

Monteren

Nadat we uw planken op maat verzagen, komen ze terecht in de montageafdeling. Hier produceren we frames voor zetels, bedden en nachttafels,…Ook het maken van bekistingsbakken, displays,… behoren tot onze specialiteit. In deze afdeling verlijmen we ook uw stalen van parket, laminaat, vinyl en andere vloersoorten op dragers.

We verwerken met plezier uw vraag tot een afgewerkt product!

Garnieren

Na de montage vertrekken een aantal van de frames naar onze garnierafdeling. Dankzij professionele vakmannen toveren we die om tot mooie afgewerkte slaapkamers. Wij beschikken tevens ook over een eigen snij- en stikafdeling om uw stoffen klaar te maken voor het garnieren.

Lasercutter

U kan bij ons ook terecht voor het laseren van uw logo en/of tekeningen. Dit geeft een extra accent aan de afwerking van uw marketingmaterialen!

Contacteer ons

Caroline Holsbeek
Commercieel Medewerker

+32 478 91 10 83
caroline.holsbeek@interwest.be

Onze aanpak

Troeven

Onze eigen schrijnwerkerij

Eén van onze sterkste punten, is dat onze houtafdeling over een eigen schrijnwerkerij beschikt met een uitgebreid modern machinepark.

Verzagen, splijten, schaven, frezen, afkorten, boren,….zijn enkele processen die we voor u kunnen verwerken.

Binnen onze schrijnwerkerij hebben we ook een strokenafdeling waar 2e keus platen verzaagd en genageld worden naar blokken die onder allerlei goederen en platen worden geplaatst.

We gaan elke uitdaging aan!

Onze flexafdeling

In onze flexafdeling zijn we sterk in het verwerken van allerhande manuele werken.

“Flexibiliteit”, het woord zegt het zelf, is typisch aan onze afdeling, al onze werkposten worden aangepast aan uw specifieke vraag. Etikettering, vullen van goodiebags, mailings klaar maken,  samenstellen van allerhande onderdelen,…u noemt het maar op!

In deze afdeling specialiseren we ons ook in het maken van al uw staalboeken, staalborden, stalenwaaiers,…van parketvloeren.

Kortom, al het promotie- en marketingmateriaal dat uw marketingafdeling ontwerpt stellen wij samen voor u.