Kwaliteit

Sinds maart 2023 behaalde InterWest het ISO 9001 certificaat. Deze internationale norm bepaalt de spelregels om een kwaliteitssysteem uit te bouwen om zo via een gestructureerde manier binnen uw bedrijf te werken. Centraal bij ISO 9001 is het continue willen verbeteren, kwaliteit leveren en tevreden klanten hebben.

Onze voedingsafdeling in Diksmuide beschikt over het IFS- en het BRC-certificaat dat de standaardisering van kwaliteit, voedselveiligheid en operationele criteria garandeert. Bovendien stellen we ons productieproces elke dag opnieuw in vraag door op zoek te gaan naar de meest duurzame oplossing voor uw product.

Binnen InterWest worden Kosher-, Halal- en Fairtrade artikelen met alle zorg verpakt. Ook bioproducten zijn meer dan welkom, dankzij ons BIO-certificaat. Om deze kwaliteitsgarantie te bieden, beschikt InterWest over volledig gescheiden gebouwen met eigen productielijnen. Zo is er geen kruiscontaminatie van allergenen mogelijk. Ook de opslagruimtes zijn strikt gescheiden.

Wij kiezen resoluut voor kwaliteit. En dat merkt u!