Kwaliteit

InterWest hanteert strenge kwaliteitseisen. Zo beschikken we over het IFS- en het BRC-certificaat dat de standaardisering van kwaliteit, voedselveiligheid en operationele criteria garandeert. Bovendien stellen we ons productieproces elke dag opnieuw in vraag door op zoek te gaan naar de meest duurzame oplossing voor uw product.

Binnen InterWest worden Kosher-, Halal- en Fairtrade artikelen met alle zorg verpakt. Ook bioproducten zijn meer dan welkom, dankzij ons BIO-certificaat. Om deze kwaliteitsgarantie te bieden, beschikt InterWest over volledig gescheiden gebouwen met eigen productielijnen. Zo is er geen kruiscontaminatie van allergenen mogelijk. Ook de opslagruimtes zijn strikt gescheiden.

Voor de 2e jaar op rij behaalde InterWest het jaarcertificaat van het West-Vlaams Charter Duurzaam Ondernemen. Het Charter wordt uitgereikt door de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) en is  een hulpinstrument om duurzaam ondernemen gestructureerd vorm te geven en te werken aan continue verbetering van de prestaties op milieu, sociaal en economisch vlak.

Wij kiezen resoluut voor kwaliteit. En dat merkt u!