Groenonderhoud, schilderen & onze kernafdeling

De afdeling Diensten van InterWest bestaat uit 3 onderdelen, nl. groendienst, schilderdienst en poetsdienst. De opbouw is gelijkaardig doorheen alle ploegen, nl. telkens een ervaren begeleider en een team van doelgroepmedewerkers. Samen is dit goed voor meer dan 80 enthousiaste medewerkers.

Elke doelgroepmedewerker wordt bij aanvang getest en opgeleid inzake veiligheid. Hierbij gaan we ook op zoek naar de individuele kwaliteiten en uitdagingen. Deze worden dan verder verfijnd op het werkveld. De meewerkend begeleider garandeert dus niet alleen de hoogste kwaliteit van de opdracht, maar ook de maximale persoonlijke ontwikkeling van onze doelgroepmedewerkers. Onze diensten zijn erkend als aannemer.

Groenafdeling

De groendienst van InterWest staat in voor het aanleggen en onderhouden van diverse terreinen. Ze nemen onder andere het onderhoud van de Belgische militaire begraafplaatsen voor hun rekening, alsook de groenaanleg langs vernieuwde wegen in de regio. U kan ook voor uw bedrijf of als particulier beroep doen op onze groendienst voor o.a. rooien of insnoeien van bomen, aanleggen van verhardingen, inzaaien van een tuin, maaien van gras… Samen kijken we naar de beste oplossing voor uw terrein of tuin. Zowel eenmalig onderhoud als periodiek onderhoud op jaarbasis is mogelijk. We zorgen voor advies en een oplossing op maat.

 

Schilderploeg

De schilderdienst kunnen we best omschrijven als ‘all-round’: schilderen van muren, deuren, ramen en gevels, maar ook behangen behoort tot de mogelijkheden. Onze aanpak is transparant en eerlijk: de coördinator komt ter plaatse om samen met u de uit te voeren werken te evalueren. U ontvangt een offerte op maat op basis van een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding. Onze schildersploeg werkt uitsluitend met het nodige professionele materiaal. Bovendien kunnen we bij problemen rekenen op verftechnisch advies van onze leverancier. Zo garanderen wij u telkens een professioneel resultaat.

 

Poetsdienst

De poetsdienst neemt dagelijks het stof onderhanden. Ze staan in voor poetsopdrachten allerhande, zoals periodieke schoonmaak in bedrijven, traphallen en kantoorgebouwen, maar ook eenmalige opkuis na verbouwingswerken, schilderwerken of verhuis behoren tot de mogelijkheden. Al onze medewerkers krijgen opleiding in correct gebruik van de professionele producten, waardoor we een piekfijn en hygiënisch resultaat kunnen garanderen.

 

Contacteer ons

Mieke Anthonissen
Coördinator Diensten

+32 489 69 78 27
mieke.anthonissen@interwest.be

Onze aanpak