Groenonderhoud, schilderen & onze kernafdeling

De groenafdeling van InterWest bestaat uit meer dan 30 enthousiaste medewerkers. Stuk voor stuk staan ze in voor de aanleg en het professioneel onderhoud van pleinen, parken, tuinen, stadswijken, industriedomeinen en begraafplaatsen. Het team wordt begeleid door een ervaren begeleider die altijd de hoogste kwaliteit garandeert bij elke opdracht. De groenafdeling is erkend als aannemer.

Daarnaast beschikken we over ervaren schilderploegen die in het VTI een schildersopleiding gevolgd hebben, zo bent u verzekerd van een professioneel resultaat. Ook onze schilderdienst is erkend als aannemer.

In onze kernafdeling werken een aantal werknemers die voor u kleine en eenvoudige opdrachten kunnen uitvoeren tegen zeer interessante prijzen.

Groenafdeling

U kan op onze groenafdeling rekenen voor o.a. het rooien en snoeien van bomen, het ontwerpen en aanleggen van groenzones, kleine graafwerkzaamheden, het zaaien en aanplanten van een tuin, het snoeien van hagen, het maaien van gras …

Schilderploeg

Onze aanpak is even eenvoudig als doeltreffend: een specialist komt ter plaatse om uw uit te voeren werkzaamheden te evalueren, waarna u een offerte op maat krijgt op basis van een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding. Bovendien beschikt onze schildersploeg over de nodige professionele uitrustingen. We krijgen ook ruim technisch advies van onze leverancier.

Kernafdeling

In de kernafdeling zullen onze werknemers kleine en eenvoudige manuele werkjes uitvoeren. Deze werknemers hebben het wegens allerlei redenen moeilijk te functioneren. InterWest heeft zich dan ook als sociaaleconomische onderneming geëngageerd om tewerkstelling voor deze personen met beperkingen te verzekeren.

Contacteer ons

Koen Mees
Coördinator Diensten

+32 499 93 23 30
koen.mees@interwest.be

Onze aanpak